c46db509 banner element
728b4281 banner png

Supervisie

Supervisie

Psychologen en psychotherapeuten hebben een enorm mooi beroep maar dat is tegelijk emotioneel enorm belastend. Zij lopen soms vast in de therapeutische relatie en dit heeft vaak te maken met het eigen referentiekader. Dit kan vaak ook enorm veel energie vragen van de therapeut wat op lange termijn kan leiden tot angst, machteloosheid, twijfel en frustratie. In sommige situaties kan dit zelfs leiden tot uitputting. Daarom is de zelfzorg van de therapeut cruciaal. Supervisie maakt hier fundamenteel deel van uit. In supervisie helpen we therapeuten meer zicht te krijgen in het eigen referentiekader en de invloed ervan op die therapeutische relatie. Vanuit die metapositie helpen we de therapeut op een veilige manier deze situatie door te werken met de cliënt, ten goede van beiden. Supervisie kan individueel maar ook in team.

supervisie skern tim verleyzen asse

Prijzen per sessie

Supervisie

150
1,5 uur
  • Supervisie van groepen of teams: prijs op aanvraag
  • Betaling gebeurt aan het einde van elke supervisie sessie en kan cash, via Payconiq, bancontact-app of overschrijving. Betalen met bankkaart via Bancontact is niet mogelijk.
  • Een afspraak kan tot 24 uur ervoor kosteloos geannuleerd worden. Wanneer een afspraak binnen deze 24 uur geannuleerd wordt, zal als compensatie het volledige tarief aangerekend worden. Een annulatie gebeurt uitsluitend telefonisch.

Getuigenis

Enkele getuigenissen van cliënten supervisie bij Skern

Maarten Pollet

Coördinator vakgroep Maatschappelijk werk PZ Onzelievevrouw Brugge

Sinds 2018 nemen we Tim Verleyzen als supervisor onder de arm voor de sociale dienst binnen onze voorziening. Vier maal per jaar maakt deze groep van maatschappelijk werkers en systeemtherapeuten tijd voor supervisie rond een casus. Hoewel deze momenten confronterend en ingrijpend kunnen zijn worden ze steevast als verrijkend, verbindend en voedend ervaren.

Tim heeft de gave om met warme, eerlijke openheid rond gevoelige thema’s te werken. Zijn ervaring en kunde weet hij op een inspirerende manier over te brengen op een groep die zich elke supervisiebeurt weer iets rijker en sterker voelt worden. Een veilig stiltepunt in soms intense periodes van zorg bieden.